Subscribe to newsletter

Subscribe to the newsletter and you will know about latest events and activities. Podpisyvayse and you will not regret.

Семинари за родители: Записване Учебна година 2017/18

Имате дете на 6-7 години? Искате то да продължи образованието си в Монтесори среда? Да развие любов към знанията? Да възпита в себе си уважение и отговорност, критично и творческо мислене, умения за кооперативност и широка култура?

Заповядайте на серия от практически семинари за развитието на личността във възрастта 6-12 г. и Монтесори ученическото образование, предназначени за родители.

Календар на Семинари за родители: Записване Учебна година 2017/18:

13-ти януари, петък, 16:30 – 18:00ч.: “Личността на детето в ученическа възраст”. 

img_0613

Ще дискутираме развитието във възрастта 6-12 години, какво е важно за цялостното развитие на личността и как образованието може да отговори на нуждите на младия ученик.

Ще се запознаете с дейностите в класната стая, които развиват не само висок академичен успех, но и любов към знанията.

Ще бъде отделено време за въвеждане на родителите в Монтесори ученическата класна стая и какво е Монтесори училище спрямо най-високите AMI стандарти за образование.

17-ти януари, вторник, 9:00 – 11:00ч.: “Отворени врати”. 

_pnt4841

Ще имате възможност да наблюдавате образователната среда в Монтесори основно училище “Откривател” – организация, дейности, уроци, атмосфера, учители.

Среща с въпроси и отговори.

Бележка: в класна стая едновременно могат да наблюдават до двама възрастни.

20-ти януари, петък, 16:30 – 18:00ч.: “Монтесори образование: 1-7 клас”. 

img_0391

Ще представим принципите на Монтесори образованието в основното училище и ще можете да се запознаете с образователната философия на Монтесори основно училище “Откривател”.

Какво представлява един учебен ден? Защо няма домашни работи? Как децата се ангажират да носят отговорност за своето образование? Защо е важно да възпитаваме умения за кооперативност? Как развиваме творческо и критично мислене?

Ще бъде отделено време за въвеждане на родителите в Монтесори ученическата класна стая и как Монтесори образованието развива цялостно личността.

Запишете се за участие, като изпратите e-mail на: office@otkrivatel.bg, или попълните е-формата като посочите в „тема“ – „семинар за родители” и датата, за която се записвате тук: http://otkrivatel.bg/за-нас/екип/

За повече информация ни пишете: office@otkrivatel.bg.